@isaritas bana ilk attığınız bonus kural ekran görüntüsünde maalesef sadece üst taraf gözüküyordu. bu çok normal kurallar olan kısmı almışsınız işime burası yarar diye düşünerek, ancak bahsi geçen ve bakiye silmeye sebep olan kuralın yazdığı kısım sizin attığınız ekran görüntüsünde gözükmüyordu. hatta sormuştum özellikle o alanın gözüktüğü de bir ekran görüntünüz var mı diyerek, hal böyle olunca da sonradan eklendi veya baştan vardı bunun hakkında sadece fikir yürütebiliyoruz kanıt sunamıyoruz 'bu sonradan eklendi' diye siteye. daha önce ödediler kısmına gelince de, bu cümle ile defalarca karşılaştım. ve evet haklısınız şu açıdan, madem kural var ''önceden ödedi şimdi niye ödemiyor''. buna kendi açımdan bi cevap bulamıyorum ben de, ama evet o kural orda olsa bile, siteler bazen ödüyor bazen aklına geliyor sanırım ödemiyor böyle diyebilirim. ama her zaman kuralın sonradan eklendiği anlamına gelmiyor bu, genel söyledim bunu, bu olay özelinde sonradan eklendi ve eklenmedi gibi bir anlam içermesin lütfen. bu açıklamayı da yine siteler haklı gibi bir düşünce var olduğu için yapma gereği duydum.