Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Fuego dostum su yarısmayı yalıyorsunz eyw da yatırımı olmayan katılmasi en mantıklısı sıralamaya girdi adam nakitim asa geldi bole sacmalık olmaz 250 bosa gitti
@Fuego dostum su yarısmayı yalıyorsunz eyw da yatırımı olmayan katılmasi en mantıklısı sıralamaya girdi adam nakitim asa geldi bole sacmalık olmaz 250 bosa gitti
sen şimdi 4. olmuşsun ve diyorsun ki ilk 3'ün yatırımı yoksa 1.lik ödülünü ben alayım, mantıklı mı sence bu? 4. olduysan yatırımın varsa alacağın ödül belirlenmiş, yatırımın yoksa alacağın ödül belirlenmiş.
sen şimdi 4. olmuşsun ve diyorsun ki ilk 3'ün yatırımı yoksa 1.lik ödülünü ben alayım, mantıklı mı sence bu? 4. olduysan yatırımın varsa alacağın ödül belli, yatırımın yoksa alacağın ödül belli.
Adil degil yatırımı olan kisiyle yatırmı olamyan kisinin aynı yarısmada yarısması ve en azından ödül koyuyorsunuz güzel tamam anladik ta 250 daha kimse alamadı yatirımı olana ayrı derece acin olmayana ayrı sıralama olsun böle adeletsiz oluyor
Adil degil yatırımı olan kisiyle yatırmı olamyan kisinin aynı yarısmada yarısması ve en azından ödül koyuyorsunuz güzel tamam anladik ta 250 daha kimse alamadı yatirımı olana ayrı derece acin olmayana ayrı sıralama olsun böle adeletsiz oluyor