Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu hareketı yapmalarının sebebi belli oldu bence zarar ettıler bilet etkınliğinde buyuk ıhtımalle ekleme yapmak istemedıler forum sıtesının baskıları sonucu eklediler ama ilk etapta açıklanan kurallar doğrultusunda değil tabi.
Şaka gibi olay ama düzeltilir büyük ihtimalle, tek kıllandıran etkinlik başındaki kuralların etkinlik bitiminde değiştirilmesi ve şu ana kadar çözüme kavuşmuş olmaması...
Bı çok kişi bilet ikramiye aldı ama kimse buraya not düşmemiş sana yanlışlık yapmış olmasınlar ben kaybettim ama onemli olan şeffaf olması bu promo nakit diye biliyorum düzeltilecektir hepinize iyi akşamlar
ben son görülmelerinden baktım cogu kişi cumartesiden beri foruma girmemiş ödüllerden haberleri yok sanırım bu yüzden onlarda habersiz olabilri durumdan @albanians
Bı çok kişi bilet ikramiye aldı ama kimse buraya not düşmemiş sana yanlışlık yapmış olmasınlar ben kaybettim ama onemli olan şeffaf olması bu promo nakit diye biliyorum düzeltilecektir hepinize iyi akşamlar
valla bana hicbişe cıkmadı 40 biletten ama iyikide cıkmamiş diyorum bu halleri görünce
tabi başta yazan kural neyse odur ama frebet eklenmeside tuhaff frebeti deneme bonusunda veriyorlar die bılıorum