Şimdi arkadaşlar sponsor sionbet sitesine dilara denilen whatsapp temsilcisine güvenip 2500 tl para yatırıp 7890 tl bakiye yaptım,,,,,, Gece wp temsilci çekim yok dedi sabah kalktım hesabıma girmeye çalışıyorum şifre hatalı diyor halla halla diyorum jeton düştü hemen şifreyi sıfırladım ve hesaba bir girdim param silinmiş , sonra canlıya bağlandım sistem yetkilisi (nuri) bey bakiyeyi 7890 tl olarak düzeltti ama bir süre sağlayıcı kaynaklı çekim vermeyin dedi,,,,,,, ondan sonra betcodan cevap bekliyoruz sonra çekim yapın dedi,,,,,,,,,,24 saat sonra çekimi verdim cmt ile 17 27 de önendi oldu ve hesabıma 36 saattir gelmedi diyorum site müdürü nuri bey ödemenin yapıldıgını söylüyor kendisine cmt hesap şifremi vereyim bakın diyorum kendisine o kadar güvendimki sesimi çıkarmadan 4 gün bekledim gerekirse sorunu ben çözücem dedi ama amacının beni kandırmak olduğunu anlamadım hesabıma hiçbir para gönderimi saglanmadı , şimdi bana 4 gündür sizin için ugraşıyorum diyor kendisine saygı duydum o kadar ama hesabıma gelen bir tutar olmadıgı gibi cmtyi en az 8 kere aradım gönderdiğini söylüyor , bana dekont at diyorum bana gelmişler wpdan attıkları dekont betco altyapısının ödendi gösterdiği dekont bana dediki senin cmt hesabında sorun var şimdi arkadaşlar az önce holiganbet sitesine 1000 tl yatırım yapıp 3000 tl çekim yaptım ve tam tamına 7 dk da hesabıma geldi ... Sorunun çözülmesi halinde yatırımlarımı yapacagımıda belirttim kendilerine ama site müdürü 8 bin + 8 bin 16 bin tl ben zararmı edeyim diyor koskoca site müdürü cebinde 8 bin tl para yok bunuda anlamadım, bu zamana kadar konu açmadım ama ödeme yapılmazsa konu dahada illeriye kadar gidecek kendilerinin bilgisi olsun ben en fazla 7890 tl kaybederim ama bir daha bu siteye kolay kolay yatırım yaptırtmam twitterdan forumlardan şikayetvardan heryerden baskı kuracagımıda dile getirmek istiyorum.
NOT: Şimdi size soruyorum benim cmt hesabımda sorun olsa x site (holiganbet ) bu gece 7 dakikada 3 000 tl çekim nasıl hesabıma düştü ?