Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
312.5 TL bonus aldım 3700 tl yaptım ana bakiyeye 312.5 tl geçti kural hiçbir yerde yazmıyor sorduğumda bonus ile çekim miktarının alakası yok demişlerdi.
312.5 TL bonus aldım 3700 tl yaptım ana bakiyeye 312.5 tl geçti kural hiçbir yerde yazmıyor sorduğumda bonus ile çekim miktarının alakası yok demişlerdi.
Bu altyapıların hepsinde aldigin bonus ana kasaya geçer. 500 bonus aldıysan istersen 5k yap yine 500tl ana hesabına geçer. Kurallarda yazıyor. Büyük ihtimal sen durumu yanlış anladın.
mevcut altyapının bonus kurallarında yazıyordur gözden kaçırdınız muhtemelen, bonus çevrimi sonrasında maksimum kazancınız aldığınız bonus kadardır şeklinde bir ibare bulunur. çekim miktarı ile alakası yok demek istediği anladığım kadarıyla bonus almanızla çekim miktarınızın bir alakası yok. siz biraz yanlış soru yöneltmiş gibi olmuşsunuz, doğal olarak da aradığınızdan farklı bir cevap almışsınız