Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdiye kadar kontrol edilip de iletilen; @Andrew@sukru26060@Goldberg@Atashk@cryigit@Pablo@aspendix . Bilet alıp, bilet aldığı yatırımla freespin talebinde bulunanlara burdan ekleme yapılmadı doğal olarak neden yokum listede diye sorarsanız, hem bilet alıp hem freespin alamıyorsunuz tabiki.
eski yatırıma talep verenler de var bunun yanında, onlar da yararlanamıyor veya fake talep verenler var. yani bir sürü kontrolden geçiyor geç sonuçlanıyor olmasının sebebi bu.
@vado90 100 TL musclebet yatırımı doldurmuşsun şu ana kadar kontrol ettikerlimde, onun için bilet almıştın. onu ayrıca bilet için bildirdim zaten. üstte yazdım hem bilet alıp hem freespin alınamaz diye ? 100 + 100 mü yatırdın bilet aldın birine birine de freespin için mi ?
Bilet aldım yatırım diye talep vermiştim onu şimdi tekrar düzeltiyorum ayrıca 50 yatırım yapıldı betlike şuan yapıldı yatırım onu doldurdum şuan musclebet te yatırım diye doldurmuştum yanlış olmuş şimdi onu bilet olarak düzeltiyorum
@vado90 100 TL musclebet yatırımı doldurmuşsun şu ana kadar kontrol ettikerlimde, onun için bilet almıştın. onu ayrıca bilet için bildirdim zaten. üstte yazdım hem bilet alıp hem freespin alınamaz diye ? 100 + 100 mü yatırdın bilet aldın birine birine de freespin için mi ?