Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye-Rusya Toplam Golü Bil Her Gole 10 Tl Kazan | Roverbet
etkinlik kurallarında baştan yazan bir kuraldı ve okuyarak katıldınız.bunda gülünecek yada kızacak bir durum yok.etkinlik kurallara uygun olarak yapıldı ve kurallara uyan her üye ödülünü aldı.
Baskan bu ne simdi ben zate yeni uye oldum. Son islem bonus da değil.. Fimans sartimi vardı. Toplam gölü bildik ya.. Yatirim sarti son islemi bonus olana degilmiydi..
Suan buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum.. Yaw elimdeki tek bonus buydu baskan ya (((
Baskan bu ne simdi ben zate yeni uye oldum. Son islem bonus da değil.. Fimans sartimi vardı. Toplam gölü bildik ya.. Yatirim sarti son islemi bonus olana degilmiydi..
Suan buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum.. Yaw elimdeki tek bonus buydu baskan ya (((
MAÇ SAATİNE KADAR MİN.50 TL Max.250 TL YATIRIMI OLANLAR HER GOLE 10 TL MAÇ SAATİNE KADAR MİN.250 TL Max.500 TL YATIRIMI OLANLAR HER GOLE 15 TL MAÇ SAATİNE KADAR MİN.500 TL VE ÜZERİ YATIRIMI OLANLAR HER GOLE 20 TL